umplutura:
ceapa -2 buc
ou-1 buc
orez-2-3 linguri
patrunjel
1 felie paine inmuiata
carne tocata-500 g
sare,piper
10 rosii mari
ulei
smantana
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit,se adauga orezul spalat , se rumeneste usor;aceasta compozitie se adauga peste carne.Se adauga oul , patrunjelul tocat si painea,se condimenteaza, se amesteca totul foarte bine:
Se taie capac la partea cu verde,se scobesc cu o lingurita,atat cat se poate ,fara sa se sparga;
Se umplu,se pune capacul;miezul se pune in tava unsa cu ulei;se pun rosiile,se completeaza cu apa ,cat sa le acopere 3/4 si se dau la cuptor,acoperite,cam 40 min.
ulei
smantana
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit,se adauga orezul spalat , se rumeneste usor;aceasta compozitie se adauga peste carne.Se adauga oul , patrunjelul tocat si painea,se condimenteaza, se amesteca totul foarte bine:
Se taie capac la partea cu verde,se scobesc cu o lingurita,atat cat se poate ,fara sa se sparga;
Se umplu,se pune capacul;miezul se pune in tava unsa cu ulei;se pun rosiile,se completeaza cu apa ,cat sa le acopere 3/4 si se dau la cuptor,acoperite,cam 40 min.
Se serveste cu smantana:
Pofta buna!
3 comentarii:
Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)
rosiile umplute sunt preferatele baiatului meu.de obicei cand fac legume umplute,rosiile sunt totdeauna printre ele
Arata foarte gustos!
Trimiteți un comentariu