280 g sunca praga
350 g branza vaci
1 kg spanac proaspat
4 oua
o legatura marar
o legatura ceapa verde
o legatura usturoi verde
3 linguri faina
piper
sare
Se fierbe spanacul in apa clocotita cu sare cam 5 min,se scurge si se toaca marunt:
Se toaca mararul,ceapa si usturoiul verde:
Se amesteca spanacul cu ceapa,usturoiul,mararul,se adauga un ou intreg batut,faina,sare,piper si trei albusuri batute spuma.Compozitia se intinde intr-o tava tapetata cu hartie ce copt.Se introduce la cuptor pentru 15 min:
Se amesteca branza cu cele trei galbenusuri,sare,piper.
Foaia de spanac se scoate pe folie si se ruleaza cu tot cu folie,apoi se lasa sa se raceasca:
Se desface foaia de spanac , se unge cu compozitia de branza,se adauga feliile de sunca si se ruleaza:
Se da la rece ,apoi se taie felii :
Pofta buna!
9 comentarii:
Am acum spanacul fiert, si aveam chef de o rulada. Nu o fac azi, ca deja aveam altceva in plan, si ploua afara,dar, saptamana viitoare cu siguranta o voi face!
Super! O salvez acum!
vad ca spanacul e in trend.frumos ti-a iesit rulada
Wow ..excelent! Felicitari!
Superbe roulé.
A bientôt.
Gospodina de Criza,pansy ,Mihaela ,
Nadji ,multumesc pentru vizita si pentru aprecieri!
ce faci ?pe unde umbli? sper ca esti bine,sanatoasa !
premiul de iu nie de asteapta la mine pe blog
Foarte bine arata rulada ta!Super!
O zi buna!
che bontà questo rollè!:)con un colore davvero stupendo..complimenti!
Victor, pansy, janet ,Giuky ...multumesc !O sa revin curand cu noi preparate!Va pup si va doresc o vara superba!
Trimiteți un comentariu