Pages - Menu

23 februarie 2011

Rulou cu branza,sunca si salam


Aluatul l-am facut tot in masina de paine (daca nu era ea...!!!)din:
240 ml lapte caldut
100 ml apa
80 ml ulei
un ou
o lingurita sare
o lingura zahar brut
600 g faina
7 g drojdie uscata(un plic)
si arata cam asa:

L-am imparit in doua,am intins foi si am pus umplutura:
200 g crema branza philadelphia sau alta
8 felii sunca presata
10 felii salam
impartite la ambele foi:

eu am pus doar la una mezeluri...cealalta lacto-vegetariana:)

se ruleaza si se taie:


Am preincalzit cuptorul ,am uns cu unt topit si am copt la 200 grade cam 20 min:



Pofta buna!

6 comentarii:

Lilly spunea...

Eu le vad bine pe un platou cu de toate, la o masa festiva, sigur sunt foarte bune.Mai ales ca le umpli cu ce vrei si ce ai.

yaya6 spunea...

mariette numai idei bune imi dai tu mie,acum trebiue sa le incerc si pe astea ca mi-ai facut o pofta...de incercat cat mai repede,pe lista de asteptare,o seara minunata

ionelmuscalu spunea...

Eu le vad ... apetisante!

mariette spunea...

Lilly,da,asa este ,dar poate ar trebui facute mai mici decat le-am facut eu.
yaya6 ma bucur ca-ti plac.
ionelmuscalu au fost si mai sunt cateva...da apetisante.
Va doresc o zi cat mai buna si va mai astept pe blogul meu!

Lia spunea...

Ma faci sa salivez de dimineata.
Ce interesant le-ai taiat !

mariette spunea...

Lia,ma bucur ca-ti plac!Merci de vizita!

Bloguri ce'mi plac:)