Gustos şi sănatos cu Dana Mariette

Gustos şi sănatos cu Dana Mariette

Pages - Menu

7 octombrie 2009

Paine cu secara si nuci







I n g r e d i e n t e:



  • Apă: 400 ml
  • Sare: 1 lingurita
  • Zahăr: 1 lingura
  • Făină alba: 560 gr
  • Făină de secara: 130 gr
  • Drojdie uscată: 7 gr
  • Nuci: 150 g
Se pun ingredientele în vasul de copt în următoarea ordine: apă, sare si zahar.
Apoi se adauga cele două făini şi drojdia uscată. Se pune vasul de copt in masina.
Eu am selectat programul 2, greutatea pâinii 1000g şi culoarea medie a cojii.
Când se aude bipul, se pun  nucile .
La sfârşitul programului se scoate tava de copt şi painea din ea.



Are o aroma uşoară de pădure si un gust placut!

Niciun comentariu:

Bloguri ce'mi plac:)