Pages - Menu

13 octombrie 2010

Rosii umplute cu carne





Ingrediente

umplutura:

ceapa -2 buc
ou-1 buc
orez-2-3 linguri
patrunjel
1 felie paine inmuiata
carne tocata-500 g
sare,piper




10 rosii mari
ulei
smantana

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit,se adauga orezul spalat , se rumeneste usor;aceasta compozitie se adauga peste carne.Se adauga oul , patrunjelul tocat si painea,se condimenteaza, se amesteca totul foarte bine:



Se taie capac la partea cu verde,se scobesc cu o lingurita,atat cat se poate ,fara sa se sparga;



Se umplu,se pune capacul;miezul se pune in tava unsa cu ulei;se pun rosiile,se completeaza cu apa ,cat sa le acopere 3/4 si se dau la cuptor,acoperite,cam 40 min.


Se serveste cu smantana:


Pofta buna!


3 comentarii:

boscodina spunea...

Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)

pansy spunea...

rosiile umplute sunt preferatele baiatului meu.de obicei cand fac legume umplute,rosiile sunt totdeauna printre ele

ionelmuscalu spunea...

Arata foarte gustos!

Bloguri ce'mi plac:)