4 pastravi
1 gutuie
6 cartofi
1 fir de praz
2 catei de usturoi
4 fire cimbru verde
4 fire tarhon
1 lamaie
1 legatura patrunjel
sare de mare
piper
boia de ardei dulce
ulei
In vasul de la blender am pus cimbru,patrunjel,sare,piper,praz,ulei si cu ajutorul blenderului am facut o pasta verde:
Am taiat legumele felii:
Am asezat feliile de cartofi,gutui si lamaie:
Deasupra am pensulat sosul verde,am adaugat o ceasca cu apa si am bagat in cuptorul preincalzit,am copt pana s-au inmuiat cartofii(30 min).
Intre timp am pregatit o salata de sfecla rosie :
Am fiert sfecla(in coaja) in apa cu sare pana s-a inmuiat.Am curatat-o de coaja.Am taiat jumatati de rondele pe care le-am pus intr-un castron.Am facut un sos din otet balsamic,ulei de masline,putin piper,maghiran uscat (as fi preferat proaspat-dar nu am)si sare .Am pus dressingul peste sfecla si am servit salata cu peste.(Sfecla a fost de un rosu inchis si se vede cam neagra in poze…arata mai bine in realitate!!!)
Pofta buna!
2 comentarii:
wow prima reteta interesanta cu pastravi! O sa o incerc!
WOW!!!
Trimiteți un comentariu