500 gr carne de vita
120 gr broccoli
125 gr orez
400 gr piept de porc
125 gr ficat de porc
120 gr ciuperci
1 lingura smantana dulce
3-4 catei usturoi
50 ml coniac
sare, piper
cimbru
Mod de preparare:
Carnea de vita ,100 gr piept de porc si ficatul de porc se dau prin masina de tocat:
Aceasta compozitie se adauga peste amestecul de carne,se adauga o lingura cu smantana , coniacul si se condimenteaza cu sare,piper,cimbru.
Piptul de porc l-am avut felii mai groase asa ca l-am batut putin cu ciocanul de snitele:
Apoi l-am asezat intr-om tava de chec astfel:
Am adaugat compozitia de carne:
Am acoperit cu marginile de piept de porc,am pus cateva frunze de cimbru si am acoperit cu folie de aluminiu:
Am copt la 180 grade cam o ora,din care ultimele 15 min fara folia de aluminiu:
Se lasa la racit apoi se pune la frigider pentru cateva ore .
Orezul se fierbe in apa clocotita cu sare,se scurge si se pune intr-o forma cilindrica,se lasa 2 min , apoi se scoate forma:
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu