Recomandarea suedezilor... să le preparaţi cu multa dragoste!!! secretul lor este laptele adăugat în compoziţie, aroma de ienibahar şi prăjitul in unt.
Ingrediente:
1000 grame carne tocată amestec (porc şi vită)
200 ml lapte
o felie mare de paine
2 oua
2 cepe
o lingurita ienibahar
sare
piper
150 g unt si ulei pentru prajit
Ceapa ,data pe razatoate am calit-o in putin ulei.Miezul de paine l-am inmuiat in lapte.Am amestecat ,intr-un castron,toate ingredientele,am format chiftelute mici,rotunde (cu mainile trecute prin apa) si le-am prajit in unt amestecat cu ulei:
Le-am servit cu sos de ciuperci:
Pofta buna!
4 comentarii:
Cred ca sunt foarte bune..Arata bine.Pup!
delicioase!
DiaMar-bucataria galbena, pansy,multumesc!
O zi buna si frumoasa ca o floare de primavara! Sa fii iubita!
Trimiteți un comentariu