o conopida(900 g)
oua-2-3 buc
faina
sare
piper
ulei pentru prajit
Se bat ouale,se condimenteaza;intr-o alta farfurie se pune faina;se trece conopida prin faina,prin ou si prin faina si se prajeste in ulei incins (uleiul sa ajunga cam la jumatatea conopidei),pe ambele parti,pana se rumeneste frumos;se scot pe hartie absorbanta:
Le-am servit langa o salata verde:
Pofta buna!
5 comentarii:
Arata bine, intodeauna cand mancam conopida faceam si un sos alb bechamel sau de usturoi, chiar si de bulion dulce acrisor. Iti propun sa incerci. O seara placuta...
Îmi place conopida, dar nu sol să pregătească acasă foarte mult pentru că îmi place doar de mine. Trebuie să fie mare.
O imbratisare
Miodrag Surac,multumesc pentru sugestie,data viitoare o sa-i fac un sos de usturoi,suna tentant.O seara palcuta!
Julia,si mie imi place foarte mult si am noroc ca place tuturor!Te pup!
Eu manînc conopida pane cu mujdei de usturoi...si mor dupa ea :)
maya, e o sugestie excelenta,data viitoare ii fac sigur si mujdei.
Trimiteți un comentariu