recipe by Maya
Ingrediente:
broccoli -500 g
lapte dulce-250 ml
faina-1 lingura
galbenus ou-1 buc
catei usturoi-2-3 buc
ulei-1-2 linguri
sare
piper
cascaval-200 g
Broccoli se spala si se fierb in apa clocotita cu sare 5 min.Se scurg si se pun intr-o tava:
Separat,intr-o tigaie se rumeneste usturoiul,se adauga faina,se adauga laptele si se amesteca bine,se mai adauga 2-3 felii cascaval si se amesteca pana acesta se topeste.
In 4-5 linguri de sos rece se adauga galbenusul si se amesteca bine:
Acesta se adauga peste sosul racit,se condimenteaza:
Acest sos se pune peste broccoli din tava,se pun felii de cascaval deasupra:
Se da la cuptor,la 180 grade pana se rumeneste:
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu