5 oua
14 linguri zahar
14 linguri ulei
14 linguri lapte dulce
14 linguri faina
un praf de copt
coaja de la o lamaie
3-4 piersici
zahar pudra
zahar vanilat
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga galbenusurile treptat ,apoi coaja de lamaie.Se adauga faina treptat,amestecand usor!
Se adauga laptele si uleiul,se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt
si...la cuptor...in cuptorul preincalzit la 200 grade.Dupa 10 min se scoate,se pun felii de piersica ,apoi se mai coace aproximativ 20 min:
Se raceste si se pudreaza!!!
mmmm...buna!
4 comentarii:
cred ca-i tare buna
Mmmmm,ce parfum !
Piersicile sunt delicioase in prajitura.
Goldie,da,a fost foarte buna...am s-o fac si cu caise!
Lia,parfumate si aromate!Si mie imi plac la nebunie si mai ales in prajituri simple!
Trimiteți un comentariu