Am ales legume ,zece
Doi cartofi mai maricei,
Si doi morcovi frumusei.
O ceapa iute ca focu’
Doi gogosari ,cu norocu;
O varza mica infoiata (210g)
Conopida rasfatata(190 g)
Doua feluri de fasole(400 g)
Un ardei rosu ,dragut;(120 g)
Trei ciuperci cu palarie,(230 g)
O telina cu tichie...(180g)
Si-am mai pus si sos tomat,(400 g)
Chiar de mine preparat:
Merge cu treizeci masline,
Ca asa da si mai bine...
Mai punem sare,piper ,
Ca-i putin cam smecherel...
Daca punem si verdeata,
Iese foarte delicioasa!!!!
Si mai ‘nainte de toate bagi “romanul”...sa “bea apa”...
Tai legumele frumos,nu prea mic dar nici prea mare,le dai si cu niste sare si piper putintel:
Pui capacu’ lu ‘”roman”...si cu ea la foc(cuptor)...pentru ceva vreme(45 min):
O scoti usurel,cu un prosopel....ii pui si verdeata ,vreo 30 masline si sosul tomat...de cu’ vara preparat..Mesteci usurel...ca-i cam incarcat!
Cu “romanul “ la cuptor....pan’ miroase binisor (30 min).
Pofta buna!
Un comentariu:
Arata foarte bine
Trimiteți un comentariu