• brocoli-200 gr
• orez brun-60 gr
• pulpe pui dezosate-200 gr
• morcov-70 gr
• oua-4 buc
• faina-165gr
• smantana-1 lingura
• ulei-1 lingura
• praf de copt- 4 gr
• seminte de susan-1 lingura
• sare
• Puiul,morcovul si brocoli se pun la fiert in apa cu putina sare.brocoli se scot dupa ce fierb 10 min,puiul si morcovul se mai fierb inca 10 min.Brocoli se trece prin jet de apa rece si se pune la scurs,deasemenea puiul si morcovul se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
• Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt:
• Se pune apa cu putina sare la fiert,cand clocoteste se pune orezul si se lasa 20 min,apoi se pune intr-o strecuratoare,se trece prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
• Se toaca marunt carnea si morcovul :
• Separam albusurile de galbenusuri,punem albusurile intr-un castron si le batem spuma cu mixerul:
• Adaugam faina si amestecam usor de jos in sus pana la incorporarea completa:
• Pe centru introducem buchetele de brocoli:
• Coacem 40 min la 180 grade:
• Lasam sa se raceasca putin apoi taiem si servim.
Gustos...
2 comentarii:
Oare daca scap si niste ciuperci prin acest aperitiv cum iese?:)
Ciuperci fierte si scurse bine,se potrivesc.
Trimiteți un comentariu